(+385) 01 481 61 55
Promijenite veličinu slova: A- A A+

Aktualno

NAJAVA AKTIVNOSTI

Uvijek nas veseli kada vas možemo izvijestiti o novim aktivnostima. Jedna od takvih je i nastavak dugogodišnjeg projekta „Darujmo djeci kazalište“ u organizaciji Dječjih vrtića Grada Zagreba. Kao i dosada, predstave će se izvoditi subotama u Centru za kulturu Trešnjevka. Za detalje o početku predstava možete pratiti Facebook stranicu Udruge.

 

Ove jeseni nastavljamo i s radionicama grupe podrške za roditelje djece s teškoćama u razvoju, tijekom kojih ćemo zajednički raditi na razvoju sposobnosti i vještina prepoznavanja, suočavanja i uspješnijeg rješavanja životnih izazova i problema. To je prilika da roditelji međusobno razmijene ideje o aktivnostima kojima bi mogli unaprijediti razvojne procese njihovog djeteta (uključujući i aktivnosti sa psom pomagačem), podijele svoje probleme te pokušaju pronaći dodatne načine i resurse za prevladavanje istih. Obzirom da nismo zaključili grupu, još uvijek se možete javiti i pridružiti nam se.

    

Također, uskoro započinjemo i s pripremnim radionicama za roditelje djece s teškoćama u razvoju – potencijalne korisnike pasa pomagača. Kroz pripremne radionice roditeljima ćemo pružiti edukaciju o ulozi, školovanju i načinu uključivanja pasa pomagača u rad u obiteljima djece s teškoćama u razvoju – potencijalne korisnike pasa pomagača. Sve to zajedno, ovakvim grupnim oblikom rada s roditeljima, dovodi do osvještavanja snaga obitelji, osobnog rasta i razvitka samopouzdanja te zbližavanja članova obitelji što stvara još povoljnije uvjete za rast i razvoj djetetovih potencijala.

Svi zainteresirani roditelji koji se žele uključiti u radionice grupe podrške ili pripremne radionice mogu se javiti na mail: l.devcic@psivodici.hr ili na telefon 01/4816-155, mobitel: 091/4816-889.

 

 

Tradicionalno, od samih početaka sudjelujemo na svakom međunarodnom sajmu knjiga i učila Interliber. Tijekom ovog, 39. sajma Interliber, biti ćemo prisutni s INFO štandom u periodu od 8. – 13. Studenog 2016. u paviljonu 6.

Uz uobičajenu komunikaciju na INFO štandu Udruge, nabavku aktualnih priručnika, brošura i slikovnica te promotivnih proizvoda Udruge, ovaj će Interliber obilježiti prezentacija novog priručnika "Pas pomagač - od osmjeha do uspjeha", autorice Lee Devčić. Prezentacija Priručnika će se održati 10. studenog 2016. u 16 sati, pozornica u paviljonu 6. 

Iz arhive
Održana početna...
Provedbeni sastanak
Dodijeljena četiri psa
Potpisan Ugovor o dodjeli...
Druga godina provedbe...
Seminar obitelji korisnika...
VAŽNA OBAVIJEST
Seminar korisnika pasa...
Najava Seminara korisnika...
Tjedan kulture Japana u...
Zahvala sponzorima i...
10. Rodina mliječna...
Programi i projekti
Djeca prijatelji životinja
Projekt "Paws for ability"
Institucionalna podrška...
Naših pet za bolji svijet
Animal Assisted Therapy...
SVIBANJ - MJESEC DARIVANJA
„Svjetlo i tama pričaju...
Seminar obitelji korisnika...
Trogodišnji program...
"Svjetlo i tama pričaju"
HUMANITARNI KONCERT U...
EUROPSKI TJEDAN MOBILNOSTI
NAJAVA AKTIVNOSTI
PROTEKLE AKTIVNOSTI
OTVORENJE NOVOG RADNOG...
DAN PRIJATELJSTVA LJUDI I PASA
PODIZANJE SVIJESTI DJECE I...
ZAVRŠNA PRIREDBA PROJEKTA...
OLIVER I LU
DRUGA GODINA TROGODIŠNJEG...
SEMINAR OBITELJI KORISNIKA...
PAS POMAGAČ – OD OSMIJEHA...
Zahvala japanskom...
Pokroviteljstvo nad...
IGDF Seminar: Emerging...
ZAHVALA DONATORIMA
Pogled u tamu
Nažalost, niz preranih...
NIZ SE NASTAVLJA
Misti i Mak
SUPORTIVNA ULOGA...
MAKS – iz perspektive...
FRIDA
AAT RADIONICA - MELISSA WINKLE
SEMINAR OBITELJI KORISNIKA...
PRVA GODINA TROGODIŠNJEG...
Dona i Nemo